4 Jaargetijden met Angela Schijf

Angela Schijf en haar orkest zijn terug!


Vorig jaar veroverden ze de harten van vele kinderen én hun ouders met deze muzikale theatervoorstelling.

In dit avontuurlijke sprookje belanden twee zusjes - de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal - in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Het orkest van jonge, getalenteerde musici speelt de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi. Beleef de seizoenen samen met Angela en geniet van dit muzikale hoogtepunt voor het hele gezin.

Vanaf 12 oktober 2018 in de theaters, klik hier voor de complete speellijst en waar je tickets kunt bestellen.

Angela Schijf, spel
Vivaldi Consort
Imme Dros, tekst
Alex Brok, lichtontwerp
Angela Schijf, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch, concept en regie.

Aangenaam Klassiek for kids
De voorstelling 4 Jaargetijden met Angela Schijf is ook op CD verschenen. Nu verkrijgbaar als Aangenaam Klassiek for kids 2017. De mooie box bestaat uit twee CD's: één met de muziek en het verhaal verteld door Angela Schijf en één met alleen de muziek. In een bijzondere bonustrack laat Angela horen hoe Vivaldi zijn impressies van de seizoenen op muziek zette. De CD-box is te bestellen bij Aangenaam Klassiek voor € 9,99.Kleurplaten!
Om de seizoenen te vieren maakt Angela én een leuke voorstelling, maar maakte ze ook deze kleurplaten voor de jongsten onder ons!
Klik op het seizoen naar keuze en toets CTRL + P om je kleurplaat te printen.
Herfst    Winter     Lente    ZomerPagina terug